Podnośniki szyb tył O2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • pampej
    Classic
    • 2009
    • 39

Podnośniki szyb tył O2

Zamieszczone przez babok23
    Teraz jestem bezsilny- dziś znów dolałem po wcześniejszym gotowaniu się płynu- temp wzrosła i trzeba było reagować.
    Dlaczego zagotował Ci się płyn?
    Jak często Ci się płyn gotuje?
    Czy masz sprawny wentylator?
    Czy masz sprawny termostat?
    Jeśli zagotował CI się płyn, to na 100% wywaliło Ci płyn przez korek w zbiorniczku (tam jest zawór ciśnieniowy w korku - jego zadaniem jest zabezpieczenie układu przed zbyt wysokim ciśnieniem; przez niego wylatuje nadmiar pary i wrzątku )

Na początek zrób tak:
    Sprawdź czy masz sprawny wentylator i sprawny termostat. Jeśli nie to napraw/wymień. Jeśli tak, to wymieńkorek zbiorniczka ciśnieniowego - kosztuje kilkanaście złotych.
    Jeśli to nie pomoże, to trzeba się będzie zastanowić nad czym innym (uszczelka pod głowicą??)
  • piotrek_gdy
    RS
    • 2008
    • 7723
    • Volkswagen
    • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Podnośniki szyb tył O2

Proszę o podpowiedź(gdyby ten temat juz się przewijał to proszę o usunięcie lub podpięcie tam gdzie trzeba :diabelski_usmiech )

Czy ktoś się orientuje, czy podnośniki elektryczne szyb w O2 w kombi i hatchbacku są takie same, chodzi mi o to czy podnośniki z blachami można od hatchbacka założyć do kombi?
    przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• ufo
      L&K
      • 2008
      • 1475
      • Octavia III combi (5E5)
      • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

piotrek_gdy, nie wydaje ci się to dziwne aby skoda musiała robić inne tylne drzwi do kombi a inne do hatchbacka :?: :?: :?:, więc moim zdaniem wszystko powinno, a raczej, jest takie same.

Komentarz

• piotrek_gdy
        RS
        • 2008
        • 7723
        • Volkswagen

ufo :diabelski_usmiech
        nie wiem jak Skoda ale inne marki potrafia w różny sposób umilać życie posiadaczom

dlatego wolę zapytać zanim kupię aby mieć pewność, że będzie pasowało 8)

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• ufo
          L&K
          • 2008
          • 1475
          • Octavia III combi (5E5)
          • CKFC 2.0 TDI CR 150 KM

Zamieszczone przez piotrek_gdy
          nie wiem jak Skoda ale inne marki potrafia w różny sposób umilać życie posiadaczom
          ale przecież ty pytałeś o skodę, :shock: wiec odpowiadam ci jeszcze raz, że wszystko jest tak samo czy to kombi czy to hatchback. różnica jest tylko przód/tył, lewe/prawe drzwi, w samej budowie jak i elementach które znajdują się w środku drzwi.

Komentarz

• piotrek_gdy
            RS
            • 2008
            • 7723
            • Volkswagen

Zamieszczone przez ufo
            wszystko jest tak samo
            dziekuje bardzo

Komentarz

Pracuję...